Haludviklings projekt Varde by
Klub: Varde Badmintonklub af 1961
Publiceret af: Lars Skovgaard Svenningsen
Dato: 18-11-2016 11:17:47
Kategori: Generelt
     
I samarbejde med Varde Kommune og de øvrige idrætsforeninger i Varde by, samarbejder klubben omkring et haludviklingsprojekt og i den forbindelse er det meget vigtigt, at vores medlemmer giver deres input, så netop vores klub, kommer til at stå stærkt i den fremtidige udvikling af byens faciliteter!

Tirsdag den 22.november afholdes der fra kl. 17.00 til 21.00 workshop - og vi ser meget gerne at så mange af vores spillere deltager, så vi kan bidrage aktivt til, hvordan i som brugere af byens haller, kan være med til aktivt, at påvirke hvordan hallernes fremtid skal være, for at netop vores klub for de optimale forhold - så afse et par timer og deltag i arrangementet.

I vedhæftede indbydelse findes også et link til et spørgeskema, som jeg håber i alle gerne vil svare på, da det giver os et rigtigt godt billede af, hvordan i ser de haller, som vi idag benytter og hvilket udviklings potientiale der kan findes i dem - så svar meget gerne på spørgeskemaet, især hvis du/i ikke har mulighed for, at deltage i workshoppen.

Se indbydelsen her.


 

 

Kontakt

Flemming Høj
Fredensvej 3
6800 Varde
Tlf.: 23 38 17 98
Email: formand@vardebk.dk