Screening til talentlinjen
Klub: Varde Badmintonklub af 1961
Publiceret af: Lars Skovgaard Svenningsen
Dato: 26-02-2016 20:04:41
Kategori: Generelt
     

Torsdag lagde talentlinjen år 2 fra land....

25 drenge og piger har valgt, at søge ind på talentlinjen i badminton for skoleåret 2016/17, og torsdag var så først af tre screeninger + samtale, som sammen med skolens godkendelse afgør om, man kommer gennem nåleøjet og får mulighed for, at deltage på Varde Kommunes

Screeningen sportslige del kommer til,at foregå over tre træninger, hvor Peter Rønnov, Frederik Skov og Anders Søndergaard har de skarpe øjne på spillernes evne og potientiale og dette rundes så af med en samtale, hvor spillerne også skal begrunde deres valg for ansøgningen. Dette udmøntes efterfølgende i klubbens indstilling, som Videresender til skolerne, som har det afgørende ord, inden optagelsen er i hus.

En god blanding af spillere som har deltaget i år 1 blandet med nye, som er klar til, at få samme sportslige udfordringer i to ugentlige morgentræninger, mødte op godt koncentrerede for, at give det bedste indtryk for de kritiske træner, som nu starter udvælgelsesprocessen.

Imens blev forældrene orienteret om selve forløbet, samt de forventninger der vil være til spillerne gennem hele skoleåret.

Vi i Varde Badminton Klub er meget glade for det gode samarbejde og initiativ, som kommunen har udvist omkring talentlinjen, og håber at initiativet vil fortsætte også efter prøveperioden på to år.



 

 

Kontakt

Flemming Høj
Fredensvej 3
6800 Varde
Tlf.: 23 38 17 98
Email: formand@vardebk.dk