VBK sejrede igen
Klub: Varde Badmintonklub af 1961
Publiceret af: Mikael Skov
Dato: 10-12-2010 12:34:11
Kategori: Generelt
     

Så kom sæsonens første hjemmesejr endelig i hus med en 9-4 sejr over Kolding Badminton Klub. Humøret inden kampen var som sædvanlig højt og spillerne var opsat på en sejr. Holdet i denne runde bestod af Termansen, Tasse, Line og Christina på pigesiden og Allan, Michael, Kamp, Henrik, Posse og Lars på herresiden.


Med en 3-1 føring i første runde fik Varde den optimale start på holdkampen, med sejre i 1. mix ved Allan og Termansen, 2. mix ved Michael og Line samt Louise Thastrup i 1. damesingle. Christina Olesen mødte i 2. damesingle en ung talentfuld spiller og måtte se sig besejret i 2 tætte sæt.

Anden runde startede godt med en sejr for Lars i 1. herresingle. I 2. herresingle (Kamp) og 3. herresingle (Henrik) kom desværre til kort overfor et par stærke herrer fra Kolding. Efter et godt comeback i tredje sæt, bagud 12-2 måtte Posse i 4. herresingle ligeledes se sig besejret i en meget tæt kamp. Stillingen efter anden runde var 4-4.

Derefter indtraf en begivenhed som hverken træner, publikum eller bookmakere havde regnet med. Varde formåede simpelthen at gøre rent bord ved at vinde alle 5 doubler – en suveræn bedrift der er yderst sjældent (hvis nogensinde) set i Varde badmintonklubs tid i jyllandsserien.

Varde badmintonklub fik derved sin første hjemmesejr og 3 velfortjente point 

 

Kontakt

Flemming Høj
Fredensvej 3
6800 Varde
Tlf.: 23 38 17 98
Email: formand@vardebk.dk