Om klubben

Varde Badmintonklub blev i sin nuværende form grundlagt i 1961.

VBK kan bedst betegnes som en breddeklub.
Det betyder ikke, vi er uden sportslige ambitioner. Slet ikke. Men det betyder at vi prioriterer vore ressurcer på at skabe gode rammer for udvikling for alle medlemmer - fra nybegynder til førsteholdsspiller.

Vi har haft succes med vores strategi om at give mange spillere mulighed for at dygtiggøre sig. Således har vi de senere år været med til at opfostre og vi har fået flere jyske og midtjyske mestre i ungdomsrækkerne. 

Trænings udbuddet er godt for alle vore medlemmer og vi søger hele tiden at udvikle tilbuddene, så de står mål med medlemmernes forventninger.

Således omfatter trænings udbuddet nu badminton fra miniton, der er badminton for de yngste, mange ungdomshold af forskellig styrke og intensitet, videre til fælleshold motion ligesom der naturligvis også er motionister der har egen bane.

I Varde Badmintonklub er der mange frivillige ledere. Der er mange der giver et nap med på et område - eller på flere områder. De er alle en del af forklaringen på årsagen til den gode udvikling VBK har gennemgået de senere år.

VBK har således gennemgået en positiv udvikling såvel sportsligt som økonomisk, og klubben har i dag en sund og bæredygtig økonomi.

Kontakt

Flemming Høj
Fredensvej 3
6800 Varde
Tlf.: 23 38 17 98
Email: formand@vardebk.dk